,

KHD150 Slagwerkshow

Ticketprijs vanaf 10,00
Aanvang
20:15 uur

KHD150 Slagwerkshow – Journey through the world

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Koninklijke Harmonie Deurne presenteert de Slagwerkgroep onder leiding van dirigent Maarten Manders een bijzondere muzikale show: Journey through the world.

Tijdens hun muzikale reis presenteren de slagwerkers een mix van traditionele en eigentijdse percussiemuziek vanuit alle hoeken van de wereld. Van opzwepende ritmes uit Afrika tot aanstekelijke beats van Latijns-Amerikaanse oorsprong. Ervaar een ongekende diversiteit aan ritmes terwijl de Slagwerkgroep een scala aan instrumenten bespeelt van traditionele trommels tot moderne percussie-innovaties. Daarbij komen alle facetten van het slagwerk aan bod: gestemd, ongestemd en alles wat verder verrassend als slagwerkinstrument gebruikt kan worden.

Op het podium verschijnen diverse muzikale combinaties met de Slagwerkgroep, zoals een blazerssectie, een combo en zang. Ook Dansatelier Deurne en verschillende verrassingsacts maken hun opwachting tijdens deze show.

Mis deze kans niet om een enerverende avond met de Slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Deurne mee te maken. Laat je daarbij meevoeren door de kracht van ritmes en prachtige melodieën!

De presentatie van de show is in handen van Twan van den Heuvel.


Aanvang show: 20:15 uur.

De entreeprijs bedraagt € 10,00 per ticket, inclusief consumptie.